Návrat do krytu

Mám za sebou asi osobní rekord při vkládání ( nebo spíše nevkládání ) příspěvků na web. Myslím, že tak dlouho jako teď, jsem prodlevu nikdy neměl. Ale proč, že ano? No jednoduše - vše bylo od konce prosince proti mně. Počasí, lenost, nechuť ale i marnost ( to když se ta lenost přemohla a já občas vyrazil abych nic neviděl). Až teď, jakmile se začal prodlužovat den a k tomu se vrátila konečně zima, obnovil jsme lovy u újedi. Já tam tedy chodil i před tím, ale jen na kontrolu a pro karty do fotopasti. A zodpovědně mohu prohlásit, že celý leden tam nepáchl naprosto nikdo. Liška, sražená autem, která mi sloužila jako návnada, byla netčená, už pomalu " uvadala" a vypadala nevzhledně. A najednou, po měsíci, je tu sníh a mráz a do dvou dnů po lišce zbylo jen pár chuchvalců srsti na sněhu. Dlužno podotknout, že ji nezpracovali dravci ale kanibalky, čili jiné lišky. Nicméně se na fotopasti počala opět objevovat denně káňata, občas dvě naráz a jednou dokonce krkavec. A tak mě to trošku nabudilo. Podnikl jsem tedy do dneška tři čekané, bohužel nijak úspěšné. A vzhledem k dnešnímu oteplení počítám, že mnoho dalších šancí už mít nebudu. Tak tedy alespoň tohle:

  1. Well, well

    mostbet az indir
    Duben 25, 2023
  2. Četla jsem to hned v únoru, jen jsem nic nenapsala. Od té doby co jsi dědeček to vyloženě flákáš. Ale návrat do krytu se ti povedl, moc hezky napsáno, fotky máš v krásném světle se super pozadím. Straky ti závidím ty u nás nemáme, ale dobře pro ptactvo u nás. Dravci ti jdou a sojky jsou krásné. Už se těším na další tvé fotky a vyprávění. … myslím, že to bude o sovičkách :o)) Dobré světlo a hodně štěstí.

    Květa
    Březen 14, 2023
  3. Kluci ahoj a díky za kouknutí. Je to teď totálně na prd, takže kdoví, kdy bude cosi dalšího.
    Mějte se!

    Martin
    Březen 5, 2023
  4. Ahoj. Tak koukal jsem hned za čerstva jen na telefonu, ale nějakou stopu tady jsem zanechat nestihnul. Pěkný straky, sojky a aj káně se povedla.

    Měj se.

    Jirka
    Březen 4, 2023
  5. Ahoj 🙂
    Tak asi nejsi úplně spokojený, ale věř, dívá se na fotky moc dobře, líbí se mi a moc.
    S kamarádským pozdravem Václav.

    Václav
    Únor 13, 2023
  6. Hoj, ne? 🙂
    Tak máš aspoň nějaké ftákovky, i když je ta letošní zima na ně docela skoupá.
    A straky jsou dobré! K nim sojka a i nějaká káně se našla :-).
    A ještě do jara cosi bude, vydržať!

    Mouka
    Únor 13, 2023

Napište komentář